Cauta
Cauta (ex. pizza, spalatorie, petrecere)
Zona (ex. oras, cartier, strada)


F64


Categorie: Shopping

  •  
(2 voturi)

Oras: Bucuresti
Adresa: Bd. Unirii, nr. 45
Web: www.f64.ro
Orar: Luni - Vineri: 09:00 - 21:00
Sambata, Duminica: 10:00 - 18:00

Pret: Acceptabil Parcare: In strada Personal: Lasa de dorit
Timp asteptare: Putin Ambianta: Neplacuta  
Spune unui prieten       Spune-ti opinia
Exista 2 opinii pentru aceasta locatie. 
F64studio
Bucuresti
14 Oct 2011
  •  
Raspuns pentru mesajul utilizatorului ioio123:
Comentariul dvs. ne intristeaza. Ne dorim sa fim o echipa unita care sa ofere consultanta si servicii de calitate. Invatam in permanenta iar comentariile, cum este cel postat de dvs., desi nu ne fac cinste, ne mobilizeaza si ne motiveaza sa ne dorim sa fim mai buni, sa ne respectam clientii si sa le oferim tot sprijinul in alegerile foto pe care le fac.
Speram sa ne mai acordati o sansa: va invitam sa ne vizitati, va vom intampina cu mult zambet si prietenie. I-am angajat sa faca parte din echipa si sa ii indemne pe consultanti sa fie alaturi de dvs., clientul nostru, departe de ingamfare sau impresie de atotcunoscator.
Stocurile reprezinta o provocare ce ne place si vom lucra in permanenta sa le avem actualizate, astfel incat clientii sa poata primi un raspuns concret despre produsul solicitat. Va ofer datele mele de contact: va rog sa-mi scrieti despre ce produs este vorba, astfel incat sa va pot oferi detalii despre intrarea pe stoc a acestuia.
Numele meu este Alina Marin iar e-mailul: alina.marin@f64studio.ro

Va multumim pentru sinceritate!

Cu prietenie,

Alina Marin - Echipa F64.

Cum ti se pare aceasta opinie?
(0)
(0)
ioio123
Bucuresti
7 Apr 2011
  •  
Sa incepem cu personal, care categoric lasa de dorit. Dai aici peste agenti de vanzare plini de ei, care sunt orice, numai amabili nu. Este de dorit sa intalnesti vanzatori care sa cunoasca marfa pe care o vand, dar de la asta pana la a te injosi pur si simplu pentru ca ai ales o marca diferita, este o mare diferenta. Si nu s-a intamplat numai o data...

Apoi sa vorbim despre stoc. Daca ai nenorocul sa nu mai fie pe stoc produsul dorit, mai bine cauti alte metode de achizitionare. O data am asteptat 4 luni, iar acum se fac 6 luni. Inca mai astept...

Cum ti se pare aceasta opinie?
(0)
(0)


Locatii asemanatoare